Ο Ιταλός ιδιοκτήτης της Λιντς έστειλε ευχές στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)


Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Αντρέα Ραντριζάνι έστειλε στη Νότιγχαμ ευχές για ταχεία ανάρρωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Ιταλός ιδιοκτήτης της Λιντς έστειλε ευχές στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Λιντς μπορεί να είναι σκληροί αντίπαλοι στο γήπεδο διεκδικώντας την άνοδο στην Premier League, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους παράγοντες τους να διατηρούν καλές σχέσεις.

Σε καραντίνα οι παράγοντες της Μίλγουολ που ήρθαν σε επαφή με τον Μαρινάκη στο Νότιγχαμ

Ο Αντρέα Ραντριζάνι, ο Ιταλός ιδιοκτήτης της Λιντς, «παρενέβη» στο tweet της Νότιγχαμ με το οποίο επιβεβαίωσε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπεσε θύμα του κορονοϊού για να στείλει τις ευχές του.

Η πρώτη ενημέρωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη διάγνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη με κορονοϊό

«Σου εύχομαι μια γρήγορη ανάρρωση, να είσαι δυνατός Ευάγγελε», έγραψε ο Ραντριζάνι του οποίου η χώρα πλήττεται χειρότερα από κάθε άλλη από την επιδημία του κορονοϊού.

Ο γεννημένος στο Μιλάνο Ραντριζάνι έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα. Απαντώντας σε έναν ακόλουθο, είπε: «Είναι μια παγκόσμια κρίση για την υγεία που μπορούμε να κερδίσουμε όλοι μαζί αλλάζοντας τις συνήθειες μας σε καθημερινή ζωή. Πάμε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βγούμε πιο δυνατοί. Ας υποστηρίξουμε και ας προστατέψουμε τους αδύναμους και τους ηλικιωμένους»

Ο Ραντριζάνι αγόρασε τον Ιανουάριο του 2017, μέσω της εταιρίας Aser, το 50% μετοχών της Λιντς και πέντε μήνες αργότερα ανακοίνωσε την εξαγορά του 100% της αποκτώντας το υπόλοιπο 50% των μετοχών από τον προηγούμενο συνιδιοκτήτη Μάσιμο Τσελίνο.

Δείτε το ποστάρισμα του Ραντριζάνι για τον Μαρινάκη