Και η Μίλγουολ πήρε θέση για το θέμα κορονοϊός-Μαρινάκης

Η Μίλγουολ, αντίπαλος της Νότιγχαμ στον αγώνα που παρακολούθησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα νέα για τον κορονοϊό. 

Και η Μίλγουολ πήρε θέση για το θέμα κορονοϊός-Μαρινάκης

H είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσβλήθηκε από τον κορονοϊό θορύβησε και την αντίπαλο της Νότιγχαμ στον αγώνα της 6ης Μαρτίου, Μίλγουολ.

Ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ ήταν στο γήπεδο σε αυτόν τον αγώνα και μάλιστα όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ Ματ Λόου, της Daily Telegraph, είχε και χειραψία με κάθε μέλος της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η πρώτη ενημέρωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη διάγνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη με κορονοϊό

Η Μίλγουολ βγήκε νικήτρια 3-0 από τον αγώνα παίρνοντας -μάλλον αναπάντεχα- τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Όταν στο κλαμπ πληροφορήθηκαν τα νέα για τον Μαρινάκη και τον κορονοϊό εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση.

«Η Μίλγουολ έχει επίγνωση των ειδήσεων και αναζητά την κατάλληλη ιατρική συμβουλή και καθοδήγηση.Όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις έχουν ήδη ληφθεί»

Νωρίτερα αντίστοιχες ανακοινώσεις είχαν εκδώσει η Άρσεναλ και η Νότιγχαμ.

Η ανακοίνωση της Φόρεστ ανέφερε:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο ιδιοκτήτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο κ. Μαρινάκης διαγνώστηκε, αφού πρώτα υπήρξαν τα πρώτα του συμπτώματα στην επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Νότιγχαμ την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχε δείξει συμπτώματα του ιού.

Ο σύλλογος ζητάει συμβουλές από επαγγελματίες γιατρούς και από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, ώστε να διασφαλίσει ότι θα παρθούν τα σωστά μέτρα. Μέχρι τότε, ο σύλλογος δεν θα κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο».