Ο Μιλόσεβιτς αποθεώνει τον 21χρονο Σέρβο του Ολυμπιακού, Τσούμιτς!

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Σάβο Μιλόσεβιτς στάζει μέλι για τον Νίκολα Τσούμιτς της Ραντνίσκι Νις που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Μιλόσεβιτς αποθεώνει τον 21χρονο Σέρβο του Ολυμπιακού, Τσούμιτς!

Το βράδυ η Παρτιζάν υποδέχεται τη Ραντνίσκι Νις και στη Σερβία έχει γίνει θέμα ο Νίκολα Τσούμιτς. Πρόκειται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται δανεικός στην πρώην ομάδα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Τσούμιτς τον Ιανουάριο και τον άφησαν στη Ραντνίσκι για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με πέντε γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Σε όλα αυτά τα ματς έχει παίξει ως δεξί εξτρέμ και αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Ραντνίσκι.

Συνεχίζει να σκοράρει ο Τσούμιτς με τη Ραντνίτσκι Νις στη Σερβία (vid)

Πριν το παιχνίδι με την Παρτιζάν ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου, Σάβο Μιλόσεβιτς αναφέρθηκε στον 21χρονο άσο που ανήκει στους Πειραιώτες. Ο κόουτς της Παρτιζάν απέφυγε να πει πολλά λόγια για τον Τσούμιτς, αλλά από την άλλη δεν έκρυψε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν αγόρασε κατά τύχη τον Τσούμιτς. Τα παιχνίδια που κάνει επιβεβαιώνουν το λόγο που έγινε αυτή η μεταγραφή. Δεν θα ήθελα, ωστόσο, να αναφερθώ άλλο σε έναν παίκτη του αντιπάλου, διότι αν το κάνω θα γυρίζει συνεχώς στο μυαλό μας», ανέφερε ο Σάβο Μιλόσεβιτς για τον Νίκολα Τσούμιτς.