Ο δανεικός του Ολυμπιακού Τσούμιτς, έκανε κούρσα 50 μέτρα και πέτυχε γκολ! (vid)

Ο 21 χρονος μεσοπιθετικός Νίκολα Τσούμιτς, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ραντίνσκι Νις πέτυχε δυο γκολ με την Τσουκαρίσκι, το δεύτερο με κούρσα πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Θύμισε Τσιμίκα, που βρήκε δίχτυα

 Ο δανεικός του Ολυμπιακού Τσούμιτς, έκανε κούρσα 50 μέτρα και πέτυχε γκολ! (vid)

Ο 21χρονοςμεσοπιθετικός Νίκολα Τσούμιτς, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ραντίνσκι Νις πέτυχε δυο γκολ με την Τσουκαρίσκι. Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έχοντας 18 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ.

«Μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Ραντνίτσκι Νις με την Τσουκαρίτσκι ήταν ο Νίκολα Τσούμιτς. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με σπουδαίο ταλέντο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Έδειξε τις σπουδαίες τους ικανότητες και το δεύτερο γκολ που πέτυχε ήταν εκπληκτικό. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα σερβικά ΜΜΕ.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έβαλα την υπογραφή μου στον Ολυμπιακό. Είναι ένα κλαμπ με μεγάλη παράδοση και υπέροχους οπαδούς! Είμαι, επίσης, πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά μαζί με τον Λάζαρ (Ραντζέλοβιτς), έναν πολύ καλό μου φίλο», είχε πει χαρακτηριστικά τον περασμένο Δεκέμβριο όταν υπέγραψε στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Δείτε στο 3.45 την κούρσα του Τσούμιτς, που πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ του, θυμίζοντας Τσιμίκα στην Τούμπα. Θεωρείται μαζί με τον Ραντζέλοβιτς από τα ανερχόμενα αστέρια του σερβικού ποδοσφαίρου.