Λίβερπουλ: Ισοφάρισε το ρεκόρ των 18 σερί νικών της Μάντσεστερ Σίτι! (pic)

Με την νίκη της με 3-2 κόντρα στην Γουέστ Χαμ με ανατροπή, η Λίβερπουλ κατάφερε να... ισοφαρίσει το ρεκόρ των 18 συνεχόμενων νικών στην Premier League, το οποίο κατείχε η Μάντσεστερ Σίτι την σεζόν 2017-18.

Λίβερπουλ: Ισοφάρισε το ρεκόρ των 18 σερί νικών της Μάντσεστερ Σίτι! (pic)

Η ασταμάτητη φετινή Λίβερπουλ, συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, δίχως κανένας να ξέρεις εάν υπάρχει κανένας που μπορεί να ανακόψει την πορεία της, αφού η ορολογία «refuse to lose» έχει γίνει ένα με το «πετσί» της.

Το πιο «απίστευτο» επίτευγμα όμως της ομάδας του «Λιμανιού», το οποίο φαινόταν και άπιαστο, μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή νίκη με ανατροπή (3-2) επί της Γουέστ Χαμ στο «Anfield», ήταν αυτό που επέτρεψε στους «κόκκινους» να ισοφαρίσουν το ρεκόρ με 18 νίκες στη σειρά στην Premier League, που είχε δημιουργήσει η Μάντσεστερ Σίτι την σεζόν 2017-18.

Premier League: Με ανατροπή η Λίβερπουλ, 3-2 τη Γουέστ Χαμ και ρεκόρ! (highlights)

Έτσι, κερδίζοντας τη Γουότφορντ εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο (29/2), οι Reds θα φτάσουν τα 19 σερί... τρίποντα, δημιουργώντας νέο ρεκόρ!

«Είπα στην αρχή ότι θέλουμε να γράψουμε τις δικές μας ιστορίες, να δημιουργήσουμε τη δική μας ιστορία. Προφανώς, οι παίκτες το πήραν αυτό στα σοβαρά και όλα αυτά είναι όμορφα, αλλά δεν είναι πολύ σημαντικά αυτή τη στιγμή», δήλωσε σχετικά και ο δημιουργός αυτού του «κόκκινου τρένου», Γιούργκεν Κλοπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Liverpool equal Manchester City’s Premier League record of 18 straight wins ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις