Από τον Ολυμπιακό στην Οσασούνα: Τα 90 γκολ του Ράμος με τη Ρεάλ (pic & vid)

Ο Σέρχιο Ράμος πέτυχε το ενενηκοστό του τέρμα με τη Ρεάλ στην αναμέτρηση με την Οσασούνα. Το πρώτο του και ιστορικό το είχε σημειώσει απέναντι στον Ολυμπιακό.

Από τον Ολυμπιακό στην Οσασούνα: Τα 90 γκολ του Ράμος με τη Ρεάλ (pic & vid)

Ο Σέρχιο Ράμος εκτός από φυσικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και σε φυσικό... σκόρερ. Ο Ισπανός στόπερ με το γκολ που σκόραρε στην νίκη των «μερένχες» απέναντι την Οσασούνα την περασμένη Κυριακή (9/2) με 4-1, κατάφερε να φτάσει τα 90 τέρματα φορώντας την φανέλα της «Βασίλισσας»!

Ο Ράμος στην καριέρα του συνολικά έχει σκοράρει πάνω από 100 γκολ, ενώ είναι ο μοναδικός εν ενεργεία κεντρικός αμυντικός με τα περισσότερα τέρματα στην καριέρα του και ο δεύτερος σε συμμετοχές (143) στην Εθνική Ισπανίας!

Όσον αφορά το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Σεβίλλης, όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, ήταν εκείνο σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Ρεάλ Σοσιεδάδ το 2004.

Το πρώτο του τέρμα με τα εθνικά χρώματα της Ισπανίας, το πέτυχε κόντρα στο Σαν Μαρίνο τον Οκτώβριο του 2005, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως το πρώτο του γκολ ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να το πετύχει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου στο πλαίσιο του Champions League!

Το «ποστάρισμα» του Ράμος για το επίτευγμα του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sufrir, creer, trabajar y ganar. Suffer, believe, work and win. #HalaMadrid ? Getty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ramos (@sergioramos) στις