Η πρωτιά του Ποντένσε στην Premier League

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι ο πιο κοντός παίκτης που αγωνίζεται την εφετινή αγωνιστική περίοδο στην Premier League

Η πρωτιά του Ποντένσε στην Premier League

Δεν πρόλαβε καλά – καλά ο Ντανιέλ Ποντένσε να πατήσει το πόδι του στην Αγγλία και ήδη κατέγραψε μία πρωτιά στα μεγάλα «σαλόνια» της Premier League.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γουλβς, είναι ο πιο κοντός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται την εφετινή αγωνιστική περίοδο στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ποντένσε: «Μπορώ να βελτιωθώ, το μέλλον θα είναι λαμπρό»

Ο διεθνής άσος έχει ύψος 1,60μ. και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο Ράιαν Φρέιζερ της Μπόρνμουθ με 1,63μ. και την τρίτη μοιράζονται ο Κριστιάν Ατσού της Νιουκάστλ και ο Άαρον Λένον της Μπέρνλι με 1,65μ.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Ναμπαλίς Μεντί της Λέστερ με ύψος 1,67μ. και οι Λούκας Τορέιρα (Άρσεναλ), Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι) με 1,68μ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ποντένσε έχει ήδη πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με τους «λύκους», καθώς αγωνίστηκε ως αλλαγή το περασμένο Σάββατο στο «λευκό» 0-0 της Γουλβς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Ντεμπούτο του Ποντένσε στην Premier League (vid)