Ποντένσε: «Μπορώ να βελτιωθώ, το μέλλον θα είναι λαμπρό»

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του στην Γουλβς παρουσιάστηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του στην Premier League

Ποντένσε: «Μπορώ να βελτιωθώ, το μέλλον θα είναι λαμπρό»

Ευτυχισμένος και αισιόδοξος για το μέλλον του στην Αγγλία με την φανέλα της Γουλβς παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στους «λύκους», έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της νέας του ομάδας το περασμένο Σάββατο στο 0-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο 24χρονος μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 76ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Αντάμα Τραορέ και πήρε μία πρώτη «γεύση» από την Premier League.

«Ήταν πολύ καλό το ντεμπούτο μου, σε ένα σημαντικό παιχνίδι, κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά πήραμε τον βαθμό με εξαιρετική προσπάθεια από όλη την ομάδα. Αισθανόμουν καλά στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα, σε ένα πολύ καλό γήπεδο και νομίζω σαν ομάδα αλλά και εγώ προσωπικά μπορούμε να βελτιωθούμε. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 0-0, ωστόσο είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και αν ήμασταν πιο ήρεμοι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ», επεσήμανε αρχικά ο Ποντένσε.

Όταν ρωτήθηκε για την προσαρμογή του στην Γουλβς, απάντησε: «Η προσαρμογή μου πάει πάρα πολύ καλά. Το Σάββατο ήταν η τέταρτη μέρα μου στην ομάδα, αλλά τα πήγα καλά μέχρι τώρα. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν πολύ καλά και θεωρώ ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό».

Παράλληλα, για τους οπαδούς των «λύκων» σημείωσε: «Εντυπωσιάστηκα. Δεν περίμενα να δω στο γήπεδο τόσο πολλούς οπαδούς της Γουλβς. Η συμπαράστασή τους ήταν εξαιρετική και την αισθάνθηκα στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, για την διακοπή του αγγλικού πρωταθλήματος πριν το παιχνίδι με την Λέστερ (14/02) για την 26η αγωνιστική, σημείωσε: «Θα με βοηθήσει πάρα πολύ, καθώς θα πάρω μέρος σε περισσότερες προπονήσεις πριν από το επόμενο παιχνίδι μας, αλλά την ίδια στιγμή, φυσικά χρειάζομαι περισσότερα παιχνίδια».