Μπουνιές στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου (pics)

Γκορέτσκα και Μπόατενγκ ήρθαν στα χέρια στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, πριν μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους για να τους ηρεμήσουν

Μπουνιές στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου (pics)

Τι κι αν η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών στην Bundesliga και μετράει πέντε σερί νίκες με τις οποίες μείωσε στον πόντο την διαφορά που την χωρίζει από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Λειψία. Τα νεύρα δεν λείπουν στο «στρατόπεδο» των Βαυαρών…

Στην σημερινή προπόνηση ήρθαν στα χέρια οι Λέον Γκορέτσκα και Ζερόμ Μπόατενγκ, με αφορμή ένα δυνατό μαρκάρισμα του πρώτου στον Γερμανό αμυντικό, όταν ο τελευταίος δεν είχε πλέον την μπάλα στην κατοχή του.

Ο Μπόατενγκ αντέδρασε άμεσα κι αφού σηκώθηκε εν συνεχεία χτύπησε με γροθιά τον Γκορέτσκα στο πρόσωπο. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι συμπαίκτες τους στην Μπάγερν Μονάχου μπήκαν στην μέση για να σταματήσει ο καυγάς και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με πρώτο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο προπονητής Χανς Φλικ μίλησε με τους δύο παίκτες για το περιστατικό και αμφότεροι άφησαν πίσω τους την… παρεξήγηση και λίγο αργότερα «ανέβασαν» μία κοινή τους φωτογραφία στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πόζαραν χαμογελαστοί.

Σύμφωνα με την "Bild", ούτε ο Μπόατενγκ αλλά ούτε ο Γκορέτσκα τιμωρήθηκαν για το επεισόδιο, παρόλο που κανείς από τους δύο δεν ζήτησε συγγνώμη.

Δείτε φωτογραφίες από το επεισόδιο στην προπόνηση: