Αρτέτα: «Δεν είναι καλά τα νέα για τον Μουστάφι»

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, μετά την λήξη της αναμέτρησης της ομάδας του με την Μπόρνμουθ, διευκρίνισε πως ο τραυματισμός που υπέστη ο Μουστάφι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ίσως αποβεί σοβαρός.

Αρτέτα: «Δεν είναι καλά τα νέα για τον Μουστάφι»

Την σοβαρότητα του τραυματισμού του Γερμανού αμυντικού της Άρσεναλ, Σκόντραν Μουστάφι, εκτίμησε ο Μίκελ Αρτέτα μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την χθεσινή πρόκριση των Λονδρέζων (1-2 την Μπόρνμουθ) στους «16» του αγγλικού Κυπέλλου.

Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 1-2: Εύκολη πρόκριση οι «κανονιέρηδες» (vids)

«Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί, αλλά, όταν ένας κεντρικός αμυντικός πρέπει να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, πάνω σε φορείο, ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά κανονικά δεν είναι καλά νέα» τόνισε σχετικά ο Ισπανός τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

Ο 27χρονος Μουστάφι προσγειώθηκε άτσαλα στον δεξιό αστράγαλό του μετά από μία σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνες και σήμερα (28/1) αναμένεται να υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Οι Λονδρέζοι έχουν ήδη προβλήματα στα μετόπισθεν, με τους τραυματίες, Τσέιμπερς, Τίρνι και Κολάσινατς να βρίσκονται εκτός αγωνιστικής δράσης.