Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 1-2: Εύκολη πρόκριση οι «κανονιέρηδες» (vids)

Η Άρσεναλ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ, αλλά κατάφερε και πήρε τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 1-2: Εύκολη πρόκριση οι «κανονιέρηδες» (vids)

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της παρατάχθηκε η Άρσεναλ στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τη Μπόρνμουθ. Παρά το γεγονός πως ο Μικέλ Αρτέτα παρέταξε την ομάδα του με πολλά νέα πρόσωπα εκείνη κυριάρχησε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Μπόρνμουθ και επικράτησε με σκορ 2-1 παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 5’ με δυνατό σουτ του Σακά. Στο 26’ ο Σακά δημιούργησε για τον Ενκετία και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη η Μπόρνμουθ αν και προσπάθησε δεν είχε την ποιότητα για να κάνει το κάτι παραπάνω. Τελικά κατάφερε να μειώσει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σαμ Σάριτζ, ο οποίος διαμόρφωσε με πλασέ το 2-1.

Μπόρνμουθ: Τράβερς, Α.Σμιθ, Σ.Κουκ, Άκε, Τζ. Σίμπσον (76' Σιμόν Φράνσις), Χ.Γουίλσον (76' Κ.Γουίλσον), Σέρμαν, Γκόσλινγκ, Λ.Κουκ, Φρέιζερ, Σολάνκε (89' Σάριτζ)

Άρσεναλ: Μαρτίνες, Μπεγερίν, Μουστάφι (62' Χόλντινγκ), Παπασταθόπουλος, Σακά, Γκεντουζί, Τζάκα, Πεπέ (69' Θεμπάγιος), Γουίλοκ (90' + 2' Μέιτλαντ - Νάιλς), Μαρτινέλι, Ενκετία