Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προανήγγειλε μεταγραφές ο Σόλσκιερ!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, λίγο μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπέρνλι, παραδέχθηκε ότι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δουλεύουν για την έλευση νέων παικτών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προανήγγειλε μεταγραφές ο Σόλσκιερ!

Με απολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπέρνλι στο Ολντ Τράφορντ.

Την πρώτη από την συγκεκριμένης ομάδας στο «Θέατρο των Ονείρων» μετά το 1962!

Ο Νορβηγός μάνατζερ των «κόκκινων διαβόλων» παραδέχθηκε ότι οι φίλοι της ομάδας έχουν κάθε λόγο να είναι απογοητευμένοι, σε μια βραδιά που τα συνθήματα κατά των ιδιοκτητών (σ. οικογένεια Γκλέιζερ) δονούσαν την ατμόσφαιρα.

Ωστόσο ζήτησε από τους παίκτες του να σηκώσουν το κεφάλι: «Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στις αρχές μας και τα πιστεύω μας χωρίς να τα παρατάμε. Με την ίδια προσήλωση πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και στο επόμενο ματς, την Κυριακή».

Αφού αναφέρθηκε στα πολλά παιχνίδια της ομάδας τους τελευταίους δύο μήνες και δεδομένων των απουσιών των Μάρκους Ράσφορντ, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και Πογκμπά αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφών: «Εργαζόμαστε με στόχο την βελτίωση μας και στο να φέρουμε παίκτες».
Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του κυνηγά τη περίπτωση του Μπρούνο Φερνάντες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Εξάλλου ενώ δήλωσε πως δεν έχει παράπονο από τους υπάρχοντες παίκτες αφού «έχουν δώσει όλα όσα έχουν», όπως είπε χαρακτηριστικά, παραδέχθηκε ότι στο ματς με την Μπέρνλι η ομάδα του δεν έπιασε καλή απόδοση: «η απόδοσή μας ήταν κατώτερη των περιστάσεων για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν ήμασταν αρκετά καλοί»