Γουλβς: Πήρε τον Καμπάνια πριν τον Ποντένσε

Η Γουλβς απέκτησε τον 19χρονο επιθετικό από το Εκουαδόρ, Λεονάρντο Καμπάνια

Γουλβς: Πήρε τον Καμπάνια πριν τον Ποντένσε

Με τον 19χρονο επιθετικό Λεονάρντο Καμπάνια ενίσχυσε η Γουλβς την επιθετικής της γραμμή. Ο νεαρός άσος αγωνιζόταν στο Εκουαδόρ με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα και έγινε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «λύκων» την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που διανύουμε.

«Παρακολουθώ τις αναμετρήσεις της Γουλβς στην Premier League και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον σύλλογο. Γνωρίζω για την καλή σχέση που έχουν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, όπως επίσης και με τον προπονητή τους και αυτό με έκανε να έρθω και να γίνω και εγώ μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας.

Στόχος μου είναι να κερδίσω μία θέση στο βασικό σχήμα και να προσπαθήσω να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Επίσης να κάνω την δουλειά μου και να πετυχαίνω γκολ, να είμαι καλός ομαδικός παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα μου να πανηγυρίζει νίκες και να πετύχει τους στόχους της», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Καμπάνια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο για τα επόμενα 3,5 χρόνια, ενώ σημειώνεται πως οι «λύκοι» είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό.

Ο ρόλος του Μέντες στο θέμα της Νάπολι και του Τσιμίκα