Ο ρόλος του Μέντες στο θέμα της Νάπολι και του Τσιμίκα

Κομβικός είναι ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες και στο θέμα του Κώστα Τσιμίκα. Η Νάπολι δεν έχει βγάλει από το μυαλό της τον Έλληνα μπακ.

Ο ρόλος του Μέντες στο θέμα της Νάπολι και του Τσιμίκα

Τη στιγμή που όλοι είχαν πέσει πάνω στον Κώστα Τσιμίκα και στο ενδιαφέρον της Νάπολι ήρθε η πρόταση της Γουλβς στον Ντανιέλ Ποντένσε να του κλέψει τη… δόξα. Στην Ιταλία, ωστόσο δεν έχουν ξεχάσει τον Έλληνα μπακ και οι «παρτενοπέι» τον έχουν πάντα πολύ ψηλά στη λίστα τους.

Δεν έχει αλλάξει κάτι στη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως, το σίγουρο είναι πως δεν έχει… ξεφτίσει. Είναι γνωστό πως όλο το θέμα σε αυτή την ιστορία έχει να κάνει με τον Γκουλάμ. Αν φύγει από τη Νάπολι τότε θα προχωρήσει η μεταγραφή του Ποντένσε. Φαίνεται πως η αποχώρηση του έχει… κολλήσει κι εδώ ετοιμάζεται να δώσει λύση ο Ζόρζε Μέντες.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα ο μεγαλοατζέντης που κάνει «παιχνίδι» με τη Γουλβς και τον Ποντένσε έχει αναλάβει δράση για να τελειώσει την ιστορία με τον Γκουλάμ. Οι Ιταλοί γράφουν πως το έχει πάρει πάνω το τελευταίο διάστημα προκειμένου να φύγει από τη Νάπολι ο παίκτης και να προχωρήσει η μεταγραφή του Τσιμίκα.

Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν πως η βάση της συζήτησης είναι τα 12 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί για τον Τσιμίκα με ένα τέτοιο ποσό. Πάντως η Νάπολι δεν έχει βγάλει από το μυαλό της τον «Τσίμι» και ο ρόλος του Μέντες σε αυτή την υπόθεση θα είναι εξίσου σημαντικός.