Τότεναμ: Τσακώθηκαν Μουρίνιο - Ρόουζ στην προπόνηση!

Οι Ζοζέ Μουρίνιο και Ντάνι Ρόουζ φέρεται να είχαν καβγά στην προπόνηση της Τότεναμ μετά το ματς με την Γουότφορντ, σύμφωνα με την "Daily Mail".

Τότεναμ: Τσακώθηκαν Μουρίνιο - Ρόουζ στην προπόνηση!

Η Τότεναμ παραμένει χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς της Premier League και έχει υποχωρήσει στην 8η θέση και στο -8 από την Τσέλσι, γεγονός που έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην ομάδα.

Ο εκνευρισμός και το κακό κλίμα στους «σπερς» φάνηκε και στη φερόμενη δυσαρέσκεια του Ντάνι Ρόουζ, ο οποίος δεν είναι ευχαριστημένος με τον παραγκωνισμό του στα τελευταία ματς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πριν το ματς με την Γουότφορντ πως ο παίκτης ήταν τραυματίας, ωστόσο στην προπόνηση της Κυριακής ο 29χρονος άσος του ζήτησε τον λόγο για την απουσία του, σύμφωνα με δημοσίευμα της της Daily Mail:

«Ο 29χρονος αριστερός μπακ ζήτησε εξηγήσεις από το αφεντικό της Τότεναμ ο οποίος είχε δηλώσει πως ένας τραυματισμός στην πλάτη δεν επέτρεπε στον Ρόουζ να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η Τότεναμ έφερε 0-0 με την Γουότφορντ στο Vicarage Road, και ο Ρόουζ, πιστεύοντας πως ήταν σε θέση να αγωνιστεί, είχε έντονο καυγά με τον Μουρίνιο στην προπόνηση της Κυριακής.

Οι δύο τους είχαν έντονη λογομαχία και υπήρχε μεγάλη ένταση. Κάποιοι παίκτες της Τότεναμ δεν ήταν καθόλου χαρούμενοι με την αντίδραση του Ρόουζ και την εν γένει συμπεριφορά του», αναφέρει η αγγλική εφημερίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ο Άγγλος μπακ ήταν στόχος του της Γουότφορντ το καλοκαίρι του 2019, χωρίς ωστόσο η μεταγραφή του να προχωρήσει.