Γκουαρντιόλα: «Αν δεν με απολύσουν, μένω 100% στη Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ αναφέρθηκε και στην ισοπαλία (2-2) με την Κρίσταλ Πάλας

Γκουαρντιόλα: «Αν δεν με απολύσουν, μένω 100% στη Σίτι»

Ξεκάθαρος ήταν ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου. Ο Καταλανός τεχνικός διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί αποχώρησής του από τους «πολίτες» και εξέφρασε την πρόθεσή του να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Αν δεν με απολύσουν, μένω 100%. Δεν είναι επειδή έχουμε πάρει τη νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ακόμα και αν πηγαίναμε άσχημα, δεν πάω πουθενά. Δεν υπάρχει προπονητής που να νικάει συνεχώς. Απολαμβάνω να δουλεύω με αυτούς τους παίκτες. Είναι απλά τα πράγματα, χάσαμε αρκετά ματς και χρειάζεται να δουλέψουμε για να τα πάμε καλύτερα», είπε σχετικά.

Όσον αφορά την ισοπαλία (2-2) με την Κρίσταλ Πάλας στο Μάντσεστερ για την Premier League, που άφησε τους «πολίτες» με δύο ματς περισσότερα στο -13 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ σημείωσε:

«Είναι κρίμα που στο τέλος χάσαμε δύο πόντους με αυτό τον τρόπο (σ.σ. αυτογκόλ Φερναντίνιο) αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πνεύμα ήταν εκεί. Προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε. Κάναμε τα πάντα».

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρντιόλα με την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.