Τζέραρντ: «Όνειρο μου να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ»

Ένας εκ των «ζωντανών-θρύλων» που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας του Λιμανιού, δεν έκρυψε για ακόμα μια φορά την μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα ως προπονητής, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τζέραρντ: «Όνειρο μου να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ»

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν έκρυψε σχεδόν ποτέ, ότι όνειρό του είναι να καθίσει κάποια στιγμή στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιούργκεν Κλοπ, απαντώντας σε σχετική με την διαδοχή του ερώτηση, ονόμασε τον νυν προπονητή της Ρέιντζερς, ως τον ιδανικό για να τον αντικαταστήσει. Σχόλια που δεν άφησαν αδιάφορο, τον Άγγλο πρώην διεθνή.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, ο Τζέραρντ, ενώ παραδέχθηκε ότι ονειρεύεται να επιστρέψει στους «κόκκινους» ως προπονητής, κατέστησε σαφές ότι αν το κάνει, αυτό θα γίνει όταν θα αισθάνεται έτοιμος.

«Απλά αυτό που λέει ο Γιούργκεν είναι αρκετά κολακευτικό γιατί είναι αυτός που είναι, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που φυσικά πιστεύουν ότι εάν ο Γιούργκεν φύγει μέσα σε ένα ή δύο χρόνια, θα ακολουθήσω. Δεν θα ήταν όμως δυνατό να δουλέψω μόνο και μόνο επειδή το είπε ο Γιούργκεν, είμαι αρκετά ώριμος για να μάθω πότε είμαι έτοιμος για δουλειά στο Λίβερπουλ», ανέφερε σχετικά.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας