Άρσεναλ: Ο Αρτέτα προανήγγειλε λίγα μεταγραφικά «ψώνια» τον Γενάρη!

Ο Μίκελ Αρτέτα δεν περιμένει «μεγάλα πράγματα» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο όπως δήλωσε

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα προανήγγειλε λίγα μεταγραφικά «ψώνια» τον Γενάρη!

Στην παραδοχή ότι δεν περιμένει «μεγάλα πράγματα» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από πλευράς αποκτήματων προέβη ο μάνατζερ της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα.

Ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στην φάση των «32» του Europa League κατέβασε των πήχη των προσδοκιών των φίλων των «κανονιέρηδων» με τα λεγόμενα του, αφού περιμένει περισσότερα από το υπάρχον υλικό της ομάδας: «Αν μπορέσουμε να βρούμε κάτι να μας βοηθήσει μέσα στην σεζόν, άμεσα, με τον πλέον ισορροπημένο τρόπο θα το εξετάσουμε... Πρέπει πάντα να κοιτάμε αφού έχουμε τραυματισμούς μακροχρόνιους. Δεν περιμένω μεγάλα πράγματα».

Πριν προσθέσει στέλνοντας το μήνυμα του στους παίκτες που έχει στη διάθεση του: «Περιμένω πολλά από τους παίκτες που έχω αυτή τη στιγμή. Εκείνους που αναρρώνουν. Αυτές είναι οι μεγάλες προσδοκίες, από πλευράς μου».

Η Άρσεναλ, που είναι 10η - σ' απόσταση 9 πόντων από την 4αδα του Champions League - κέρδισε τα δύο τελευταία της ματς κόντρα στην Λιντς, για το Κύπελλο και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premie League.