Παρί Σεν Ζερμέν: Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ για Καβάνι

Τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχουν καταθέσει προτάσεις στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Έντισον Καβάνι.

Παρί Σεν Ζερμέν: Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ για Καβάνι

Το συμβόλαιο του Έντισον Καβάνι με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας δεν επιθυμεί φυσικά να χάσει τον 32χρονο άσο το καλοκαίρι ως ελεύθερο και εξετάζει το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με πώληση στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Την ίδια στιγμή, ο Τόμας Τούχελ δείχνει να θέλει να διατηρήσει τον Καβάνι υπό τις οδηγίες μέχρι την εκπνοή του συμβολαίου του.

Για τον Ουρουγουανό επιθετικό φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες για την άμεση απόκτησή του, ενώ εσχάτως στη σχετική λίστα εντάχθηκαν και δύο αγγλικές.

Σύμφωνα με τη Metro, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έχουν καταθέσει προτάσεις στην Παρί Σεν Ζερμέν, για τις οποίες ο Ουρουγουανός είναι ενήμερος και τις επεξεργάζεται.

Ωστόσο, τα ισπανικά Μέσα δίνουν προβάδισμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του 32χρονου λόγω της παρουσίας του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο.