Λίβερπουλ: Ο Κλοπ πήρε τα χρήματα του Μουρίνιο

Το νέο συμβόλαιο του Γιούργκεν Κλοπ με την Λίβερπουλ προβλέπει ετήσιες αποδοχές 17,9 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Με τα ίδια χρήματα αμείβεται και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ πήρε τα χρήματα του Μουρίνιο

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ μέχρι το 2024 σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους οπαδούς, ειδικά από την στιγμή που το προηγούμενο είχαν ακουστεί διάφορα σχετικά με την παραμονή του Γερμανού στο Άνφιλντ.

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, οι «reds» για πετύχουν τη συμφωνία ανέβασαν κατά πολύ τις ετήσιες αποδοχές του, σε μια χρονιά που η Λίβερπουλ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση της Premier League για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Κλοπ θα αμείβεται πλέον με 17,9 εκατ. ευρώ ετησίως, το ίδιο ποσό δηλαδή με το οποίο αμείβεται και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ. Με βάση το προηγούμενο συμβόλαιο ο Γερμανός κόουτς έπαιρνε 8,9 εκατ. ευρώ, όσα και ο Σόλσκιερ στην Γιουνάιτεντ.

Πλέον, οι Γκουαρδιόλα, Μουρίνιο, Κλοπ είναι τρεις πιο ακριβοπληρωμένοι προπονητής της Premier League, με τον Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ να συμπληρώνει την πρώτη τετράδα, μετά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του.