Κλοπ: «Όταν είσαι καλά, κάποιοι περιμένουν να σκοντάψεις!»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη νίκη με την Έβερτον και για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Κλοπ: «Όταν είσαι καλά, κάποιοι περιμένουν να σκοντάψεις!»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Μπόρνμουθ για την 16η αγωνιστική της Premier League.

Ο τεχνικός των κόκκινων αναφέρθηκε επίσης και στην νίκη στο ντέρμπι του Μέρσεισαιντ κόντρα στην Έβερτον(5-2)

Ο Κλοπ συγκεκριμένα είπε:

«Η ομάδα που παρατάξαμε κόντρα στην Έβερτον ήταν πολύ καλή, δεν είχα αμφιβολίες για την ποιότητά τους. Αυτά τα παιδιά που έπαιξαν είχαν πολλές προπονήσεις στα πόδια τους και έβλεπα πως ήταν σε καλή κατάσταση.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα που είχαν και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα σε όλους μας. Όταν είσαι σε καλή κατάσταση υπάρχουν κάποιοι που γιορτάζουν νωρίς και κάποιοι τότε περιμένουν για να σκοντάψεις. Εμείς απλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Δεν είχα συνδυάσει αυτή την νίκη με το αν θα είμαστε πρώτοι στα Χριστούγεννα. Είμαστε σε δύσκολη θέση με τα συνεχή παιχνίδια που δίνουμε αλλά την έχουμε αποδεχτεί. Το ματς με την Μπόρνμουθ είναι απαιτητικό και καλούμαστε να βγάλουμε ένταση και πάλι.

Κάθε χρόνο ο Σαντιό κάνει βήματα προόδου. Ο Μπαρέζι επαίνεσε τον Φαν Ντάικ, είναι σαν να σου βάζει στέμμα ο βασιλιάς. Ο Σαντιό μπορεί να ανέβει στην κορυφή όσον αφορά στη Χρυσή Μπάλα, είναι σε πραγματικά καλό δρόμο.

Ο Οριγκί είναι επίσης ένας απίστευτα σημαντικός παίκτης για μας. Χάρηκα που στο ντέρμπι με την Έβερτον είχε έρθει στο γήπεδο για να τον δει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Όταν ο Οριγκί πάει στο Βέλγιο, δεν παίζει ποτέ.

Ο Ντιβ χρειάζεται να έχει αυτοπεποίθηση και τότε όλοι ξέρουν τις δυνατότητές του. Είναι ωραίο που έδειξε τη χρησιμότητά του σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πετυχαίνοντας τέτοια γκολ. Το πρώτο γκολ ήταν εξαιρετικό ενώ το τρίτο ήταν παγκόσμιας κλάσης».