Παλμέιρας: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ντρασένα(vid)

Σε ηλικία 38 ετών σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Εντού Ντρασένα

Παλμέιρας: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ντρασένα(vid)

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Εντού Ντρασένα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου στο προπονητικό κέντρο της Παλμέιρας.

Ο Ντρασένα ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκουαρανί το 1999 και το 2002 πήγε δανεικός στον Ολυμπιακό, στον οποίο έκατσε μια σεζόν. Το 2003 πήγε στην Κρουζέιρο, ενώ τρία χρόνια μετά επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε στην οποία έκατσε μέχρι το 2009, όποτε και πήγε στην Σάντος όπου έκατσε για έξι χρόνια. Το 2015 πήγε για μικρό χρονικό διάστημα στην Κορίνθιανς και από το 2016 έως σήμερα άνηκε στην Παλμέιρας. Με την Εθνική Βραζιλίας είχε μόλις δυο συμμετοχές.

Έχει κατακτήσει το Ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό μια φορά, το Μπραζιλιεράο τέσσερις φορές με Κρουζέιρο,Κορίνθιανς και Παλμέιρας, το Κύπελλο Βραζιλίας δυο φορές με Σάντος και Κρουζέιρο, το Τουρκικό πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Τουρκίας από μια φορά με την Φενέρμπαχτσε, ενώ έχει και ένα Κόπα Λιμπερταδόρες με την Σάντος.

Ο Ντρασένα συγκινημένος δήλωσε:

«Θα πάω διακοπές με την οικογένειά μου, δεν ξέρω εάν θα απενεργοποιήσω ή όχι το κινητό μου. Θέλω να είμαι στο ποδόσφαιρο, όλη η ζωή μου είναι στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι έχω ένα καλό βιογραφικό για να συνεχίσει στο χώρο. Υποσχέθηκα ότι δεν θα δακρύσω, αλλά δεν τα κατάφερα.»

Δείτε βίντεο της συνέντευξης: