Ρεάλ Μαδρίτης: Ζιντάν για τις αποδοκιμασίες στον Μπέιλ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σχολίασε τις αποδοκιμασίες από οπαδούς της Ρεάλ προς το πρόσωπο του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζιντάν για τις αποδοκιμασίες στον Μπέιλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Σοσιεδάδ με 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή της La Liga μαζί με την Μπαρτσελόνα.

La Liga: «Χέρι-χέρι» στην κορυφή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (highlights)

Το συγκεκριμένο ματς έμελλε να είναι η επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ με τα χρώματα των «μερένχες», με τον Ουαλό να περνάει ως αλλαγή στο 67'.

Ρεάλ Μαδρίτης: Τρολάρισμα από Μπέιλ με πανό!

«Πυρά» της Marca στον Μπέιλ για το πανό (pic)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το πανό κατά των Μαδριλένων, ο Μπέιλ δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής από τους οπαδούς, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα κατά την είσοδό του.

Ρεάλ: Δεν τιμωρεί τον Μπέιλ ο Ζιντάν

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ζινεντίν Ζιντάν έσπευσε να σχολιάσει ότι όλα είναι καλά με τον Ουαλό επιθετικό της Ρεάλ και πως είναι χαρούμενος για την επιστροφή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κακή αρχή του παιχνιδιού: «Ελπίζω αυτό να μη συνεχιστεί άλλο στη σεζόν. Θέλουμε οι οπαδοί μας να είναι υποστηρικτές από την αρχή έως το φινάλε, ωστόσο είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Το κοινό έχει το δικαίωμα ν κάνει ό, τι θέλει. Εγώ τους προσκαλώ να επευφημούν όλους. Είμαι χαρούμενος, τόσο για τη νίκη όσο και για την επιστροφή του Μπέιλ, που τα πήγε καλά».

Για την... υποδοχή των οπαδών στον Μπέιλ: «Δεν του έχω μιλήσει σχετικά με τις αποδοκιμασίες. Απλά του έδωσα συγχαρητήρια για την επιστροφή του. Υπάρχει πολύς θόρυβος σχετικά με τον Μπέιλ, εκείνος θέλει να είναι μαζί μας και τα πάει καλά. Γι'αυτό κι εμείς δεν θέλουμε να μιλάμε τόσο πολύ για το θέμα. Έχει ενσωματωθεί με την ομάδα και θέλει να παίζει όπως όλοι οι υπόλοιποι».