Μονακό: Παίρνει Πάβλοβιτς από την Παρτίζαν

Ο Στραχίνια Πάβλοβιτς βρίσκεται στο Μονακό για ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Παρτίζαν έναντι 10 εκατ. ευρώ και να αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας του Βελιγραδίου τα τελευταία 20 χρόνια.

Μονακό: Παίρνει Πάβλοβιτς από την Παρτίζαν

Στο Πριγκιπάτο βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (21/11) ο Στραχίνια Πάβλοβιτς για ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την Παρτίζαν στη Μονακό έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Ακόμα 3 εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία των Σέρβων σαν μπόνους σε περίπτωση που ο 18χρονος στόπερ πραγματοποιήσει την επόμενη σεζόν 20 συμμετοχές ή αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Champions League, Europa League).

Ο νεαρός Σέρβος θα παραμείνει στην ομάδα του Βελιγραδίου μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση των Παρτιζάνων τα τελευταία 20 χρόνια.

Η θέση των Μονεγάσκων στη Ligue 1 για τη σεζόν 2019-20 είναι επισφαλής, αφού απέχει μόλις 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει από το να επιδίδονται στη συνήθη πρακτική τους να αναδεικνύουν νέα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.