Πικέ: «Θα σταματήσω το ποδόσφαιρο το 2022 ή και νωρίτερα»

Ο Ζεράρ Πικέ με δήλωση του γνωστοποίησε την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε τρία χρόνια.

Πικέ: «Θα σταματήσω το ποδόσφαιρο το 2022 ή και νωρίτερα»

Δηλώσεις στην Mundo Deportivo έκανε ο Ζεράρ Πικέ στις οποίες έκανε γνωστή την πρόθεση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2022 εκτός απρόοπτου.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα διευκρίνισε ότι είναι και θα παραμείνει οπαδός των Καταλανών για πάντα και θα είναι η τελευταία του ομάδα πριν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η τελευταία ομάδα μου θα είναι η Μπαρτσελόνα, το έχω πει ξανά. Δεν έχω καμία πρόθεση να φορέσω τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας γιατί ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο είναι πως είμαι οπαδός της, όλη τη ζωή μου. Για εμένα, η Μπαρτσελόνα είναι το μεγαλύτερο όνειρο.

Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να φορέσω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Όσο αισθάνομαι δυνατός και έχω θέληση, θα φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας.

Όταν δεν θα ισχύει πλέον αυτό, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, τα συμβόλαια είναι για να τα τηρούμε. Πρόθεσή μου είναι να αποσυρθώ το 2022, όμως δεν έχω γυάλινη σφαίρα και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι μέχρι τότε. Αν καταλάβω πως δεν είμαι πλέον το ίδιο σημαντικός ή δεν βρίσκομαι στο επιθυμητό επίπεδο, τότε δεν έχω θέμα να αποσυρθώ και νωρίτερα. Νομίζω, πάντως, πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί γνωρίζω τον εαυτό μου και θεωρώ πως μπορώ να αντέξω μέχρι το 2022. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας