«Ο Μιλόγεβιτς θα μου έλεγε ότι έχει πρόταση»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Μίταρ Μρκέλα πήρε θέση για τα... ελληνικά σενάρια γύρω από το όνομα του προπονητή της ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

«Ο Μιλόγεβιτς θα μου έλεγε ότι έχει πρόταση»

Ο Μρκέλα διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Μιλόγεβιτς και ερωτώμενος από συμπατριώτες του αν είναι αληθή τα όσα ακούγονται για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ήταν κατηγορηματικός ότι ο ίδιος δεν έχει κάποια ενημέρωση για το θέμα:

«Μου είναι δύσκολο να σχολιάζω πάντα όσα γράφονται, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχω καμία ενημέρωση για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον προπονητή μας. Γνωρίζω καλά τον Μιλόγεβιτς και ξέρω τι άνθρωπος είναι. Μέχρι πριν λίγη ώρα ήμασταν μαζί και δεν μου έχει πει τίποτα για το ενδιαφέρον των Ελλήνων. Είμαι σίγουρος ότι αν σκεφτόταν να πάει σε κάποια άλλη ομάδα θα με είχε ενημερώσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιλόγεβιτς τις τελευταίες μέρες ακούγεται ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Η φημολογία ξεκίνησε την ημέρα που ο ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι θα σκεφτόταν να φύγει από την ΑΕΚ αν του έκανε πρόταση η Σεβίλλη, όμως η ομάδα της Ανδαλουσίας έκλεισε τελικά τον Χοακίν Καπαρός.