Κρίστιαν Έρικσεν: «Δεν είμαι στον πάγκο, λόγω του συμβολαίου μου...»


Ο Δανός άσος της Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν, δεν πιστεύει ότι η άρνηση του να ανανεώσει τον έβγαλε από τις βασικές επιλογές του Ποτσετίνο

Κρίστιαν Έρικσεν: «Δεν είμαι στον πάγκο, λόγω του συμβολαίου μου...»

Την άκρατη φημολογία, η οποία θέλει την περιθωριοποίηση του από την 11αδα της Τότεναμ να σχετίζεται με την άρνηση του να ανανεώσει (λόγω του ότι έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης), δεν την συμμερίζεται ο Κρίστιαν Έρικσεν, που από την Κοπεγχάγη όπου βρέθηκε, εξαιτίας της κλήσης του στην Εθνική Δανίας, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στην καριέρα του σε διασυλλογικό επίπεδο.

Εκεί όπου από βασικός, πέρσι (με την ομάδα να ...ξεκινά από εκείνον!), την φετινή σεζόν έχει εμφανιστεί στο αρχικό σχήμα μόλις 8 φορές (από τις 14 που έπαιξε) έχοντας 2 γκολ και μία ασίστ.
Μόνο.

Μάλιστα τo περασμένο Σάββατο, στο 1-1, εντός έδρας, με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμεινε καθηλωμένος στον πάγκο, καθ' όλο το 90λεπτο...

Ωστόσο, ο Σκανδιναβός δεν συνδέει το έλλειμμα ευκαιριών, από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τα του συμβολαίου του (σ. εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και το Γενάρη μπορεί να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του δίχως η Τότεναμ να πάρει... σεντ!)

«Νιώθω 100% την εμπιστοσύνη της Τότεναμ προς το πρόσωπο μου. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. Απλά παίζω κατά τι λιγότερο από πέρσι» είπε σε μέσο της πατρίδας του, για να καταλήξει: «Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της κατάστασης του συμβολαίου μου και της χρησιμοποίησης μου» είπε ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, ο οποίος στην περσινή σεζόν είχε 10 γκολ και 12 ασίστ.

Εξάλλου δεν παρέλειψε να προβεί σε αυτοκριτική: «Ναι θα μπορούσα να έχω λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά, ασφαλώς, είχα λάθος τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο και επιλογές μου δεν ήταν οι σωστές. Χρειάζεται μεγαλύτερη ακρίβεια σ' ότι κάνω κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω μόνος μου...»