Παπασταθόπουλος: «Δεν έχει σημασία ποιος είναι αρχηγός, πρέπει να νικήσουμε την Λέστερ!»

Ο Έλληνας στόπερ μέσω δηλώσεων του σε αγγλικό Μέσο, τόνισε πως πρωταρχικός στόχος των Λονδρέζων πρέπει να είναι η νίκη απέναντι στην Λέστερ το απόγευμα του Σαββάτου (9/11, 19:30) και όχι σε ποιον θα καταλήξει τελικά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

Παπασταθόπουλος: «Δεν έχει σημασία ποιος είναι αρχηγός, πρέπει να νικήσουμε την Λέστερ!»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επεσήμανε μέσω δηλώσεων του ότι δεν είναι σημαντικό το ποιος φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Άρσεναλ, αλλά το πως θα καταφέρουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Όπως είναι γνωστό, ο Ουνάι Έμερι, επέλεξε να «απαλλάξει» τον Τσάκα από τα καθήκοντα του, μετά την αντίδραση που είχε ο Ελβετός προς στους φιλάθλους, κατά την αντικατάσταση του σε πρόσφατο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας.

Η συγνώμη του 27χρονου Ελβετού και οι διευκρινίσεις σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε στα social media, έχοντας μάλιστα στόχο τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους, λέγοντας ότι είχαν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην έκρηξη του, δεν εμπόδισαν τον Έμερι την Τρίτη (5/11), να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, προσφέροντάς το στον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

«Αρχηγός ή όχι στο γήπεδο, δεν νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε αρχικά ο Παπασταθόπουλος.

«Είναι σημαντικό όλη η ομάδα να είναι καλά στα αποδυτήρια. Είμαστε σαν μια οικογένεια. Το ποιος θα φοράει το περιβραχιόνιο στο γήπεδο είναι το τελευταίο πράγμα. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που είναι θα είναι αρχηγός ο Ομπαμεγιάνγκ, όμως αυτό δεν παίζει ρόλο.

Για εμένα το σημαντικότερο είναι ο "Auba" να σκοράρει στο παιχνίδι με την Λέστερ το Σάββατο (9/11, 19:30). Πρέπει να κάνει τον δουλειά του.

Είναι πολύ καλός χαρακτήρας αλλά όπως είπα, δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αρχηγός.», τόνισε ο Sokratis που είχε συνυπάρξει μαζί του και στην Ντόρτμουντ.