Λοδέιρο: «Ο Σουάρες θέλει MLS»

Σύμφωνα με τον Ουρουγουανό επιθετικό Νίκολας Λοδέιρο θέμα χρόνου είναι η μετακίνηση του άσου της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρες στο πρωτάθλημα του MLS με τους «μπλαουγκράνα» να ψάχνουν ήδη τον διάδοχό του.

Λοδέιρο: «Ο Σουάρες θέλει MLS»

Ο Λουίς Σουάρες είναι πολύ πιθανό την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται σε άλλη ήπειρο. Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο επιθετικός των Seattle Sounders Νίκολας Λοδέιρο είναι θέμα χρόνου η μετακίνησή του συμπατριώτη του στο πρωτάθλημα του MLS.

Ο Λοδέιρο δήλωσε συγκεκριμένα πως:«Πιστεύω ότι πρέπει να πείσεις την Μπαρτσελόνα. Ο Σουάρες θέλει να έρθει στο MLS. Πάντα με ρωτάει για το πρωτάθλημα. Αργά ή γρήγορα θα έρθει στο MLS Το όνειρό του ήταν να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Παίζει σε κορυφαίο επίπεδο και νιώθει άνετα εκεί. Το να παίξει για το Σιάτλ θα είναι πιο δύσκολο. Πιστεύω πως είναι μόνο θέμα χρόνου να έρθει εδώ»

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του 32χρονου πλέον Σουάρες λήγει με τους «μπλαουγκράνα» το 2021, αλλά σύμφωνα με το «El Chiringuito» η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται ζεστά για την περίπτωσή του Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ όποτε κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο άμεσο μέλλον.