Μπαρτσελόνα: Γκαγιάρδο από Δεκέμβρη;

Σύμφωνα με τον Αργεντινό προπονητή και τηλεσχολιαστή Κλαούντιο Μπόργκι, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα το Δεκέμβρη.

Μπαρτσελόνα: Γκαγιάρδο από Δεκέμβρη;

Η Μπαρτσελόνα δεν θέλγει με την εικόνα της στο γήπεδο και οι φήμες αποχώρησης του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο της μεγαλώνουν. Μάλιστα σύμφωνα με αργεντίνικες πηγές οι «μπλαουγκράνα» έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός προπονητής Κλαούντιο Μπόργκι, ο οποίος εργάζεται ως τηλεοπτικός σχολιαστής σε μέσο της πατρίδας του αποκάλυψε πως σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο αναλαμβάνει τους «μπλουγκράνα» τον Δεκέμβριο.

Ο Μπόργκι δήλωσε συγκεκριμένα:

«Ο Γκαγιάρδο θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσελόνα από τον Δεκέμβριο. Είναι ήδη μέσα στους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Αυτό προκύπτει από έγκυρες πηγές και μάλιστα από διαφορετικές πλευρές».

Να σημειώσουμε πως είναι δεδομένο το φλερτ μεταξύ Γκαγιάρδο και Μπαρτσελόνα, όποτε μένει να φανεί αν θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.