«Η Μπάγερν ετοιμάζει πρόταση σε Βενγκέρ»

Η χθεσινή (6/11) αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, είναι έτοιμη να κάνει μια μικρής διάρκειας πρόταση στον πρώην προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. 

«Η Μπάγερν ετοιμάζει πρόταση σε Βενγκέρ»

Ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως αναφέρει η αγγλική «Sun», είναι έτοιμος να δεχθεί πρόταση από την Μπάγερν Μονάχου για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία πριν το τέλος της φετινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βαυαροί είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ένα συμβόλαιο μικρής διάρκειας στον 70χρονο πλέον τεχνικό, καθώς το καλοκαίρι του 2020 θα αποφασίσουν αν θα του προσφέρουν ένα μακράς διάρκειας συμβόλαιο ή θα αναζητήσουν έναν νεώτερο προπονητή για τον πάγκο τους.

Βενγκέρ: «Δε θα έλεγα ποτέ όχι στην Μπάγερν»

Ο Γάλλος λοιπόν αναμένεται να βρεθεί και να φέρει στην τελική ευθεία τις διαπραγματεύσεις με τον μεγαλομέτοχο της γερμανικής ομάδας, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, μετά το «Der Klassiker» με την Ντόρτμουντ το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Χένες: «Στην διακοπή θα δούμε για προπονητή, γλίτωσε από μεγάλη πίεση ο Κόβατς»

Να υπενθυμίσουμε πως ο Βενγκέρ ύστερα από την θητεία 22 χρόνων ως προπονητής της Άρσεναλ, το 2018 αποφάσισε να την εγκαταλείψει και έκτοτε δεν έχει υπάρξει προπονητής κάποιου άλλου συλλόγου.

Ο 70χρονος δείχνει πως είναι το πιο κατάλληλο άτομο για να αλλάξει την ρώτα του «πλοίου» της Μπάγερν και να αντικαταστήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Νίκο Κόβατς, καθώς πλέον η βαυαρική ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Bundesliga.

Τέλος ο Κόβατς από τη Μπάγερν, ο Φλικ με Ολυμπιακό

Αξιοσημείωτο είναι πως αν τελικά ο Βενγκέρ έρθει σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Γερμανίας εντός του διαστήματος της διακοπής για εθνικές υποχρεώσεις, θα αντιμετωπίσει στην τελευταία αγωνιστική (11/12) των ομίλων του Champions League, την μισητή αντίπαλο της πρώην ομάδας του, Τότεναμ στην «Allianz Arena»!