Τέλος ο Κόβατς από τη Μπάγερν, ο Φλικ με Ολυμπιακό

Παρελθόν αποτελεί για τη Μπάγερν Μονάχου ο Νίκο Κόβατς, ο Χανς Φλικ αναμένεται να καθίσει στον πάγκο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Τέλος ο Κόβατς από τη Μπάγερν, ο Φλικ με Ολυμπιακό

Παρελθόν αποτελεί από την Μπάγερν Μονάχου ο Νίκο Κόβατς, ο οποίος «πλήρωσε» τις κακές εμφανίσεις των Βαβαρών στο πρωτάθλημα.

Τα σύννεφα έχουν μαζευτεί εδώ και πολύ καιρό γύρω από το πρόσωπο του Κόβατς, αφού η ομάδα του Μονάχου έχει χάσει την ταυτότητα που είχε πριν από την πρόσληψη του.

Το «βαρύ» 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για να φέρει διαζύγιο μεταξύ του συλλόγου και του προπονητή.

Την είδηση μετέδωσε η Bild και το Sport1 γράφοντας στα ρεπορτάζ τους πως η διοίκηση αποφάσισε να απολύσει τον Κόβατς, αφού θεωρούσε πως αυτό θα βοηθούσε στην αλλαγή εικόνας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Παρελθόν για τη Μπάγερν θα αποτελέσει και ο αδερφός του Κόβατς, ο Ρόμπερτ, ο οποίος ήταν βοηθός του. Στον πάγκο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα καθίσει ο Χανς Φλικ. Λίγη ώρα μετά τα δημοσιεύματα ήρθε και η ανακοίνωση από τη διοίκηση της Μπάγερν που επιβεβαίωσε την απόλυση του Κόβατς.

Και η επίσημη ανακοίνωση από τη Μπάγερν Μονάχου