Βενγκέρ: «Δε θα έλεγα ποτέ όχι στην Μπάγερν»

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε πως δε θα έλεγε ποτέ όχι σε ενδεχόμενη πρόταση για την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν.

Βενγκέρ: «Δε θα έλεγα ποτέ όχι στην Μπάγερν»

Η Μπάγερν Μονάχου επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών μετά τη νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού με υπηρεσιακό τεχνικό τον Χανς Φλικ. Οι ιθύνοντες των Βαυαρών τώρα μπορούν με περισσότερη ησυχία να βρουν τον αντικαταστάτη του Νίκο Κόβατς στον πάγκο τους, και ένας μεγάλος τεχνικός δήλωσε πως δε θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη πρόταση.

Ο λόγος για τον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος ρωτήθηκε αν θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της γερμανικής ομάδας και δήλωσε πως μετά χαρά θα αναλάμβανε την ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Βενγκέρ για τον οποίο υπάρχουν φήμες προσέγγισης από την Μπάγερν δήλωσε: «Δεν θα έλεγα ποτέ όχι στην Μπάγερν Μονάχου, θα συζητούσα σίγουρα γιατί ξέρω τους ανθρώπους οι οποίοι διοικούν την ομάδα εδώ και 30 χρόνια" τόνισε αρχικά ο Αρσέν Βενγκέρ».

Μάλιστα ο Αλσατός τεχνικός προχώρησε και σε μία αποκάλυψη: «Άλλωστε είχα φτάσει κοντά σε συμφωνία με την Μπάγερν πριν αρκετά χρόνια. Αυτό μόνο μπορώ να πω».

Για να προσθέσει, πάντως, ότι οι διοικούντες των Βαυαρών δεν έχουν επανέλθει με πρόταση: «Την στιγμή που μιλάμε δεν έχω μιλήσει, καθόλου, μαζί τους. Δεν έχουμε επαφές και δεν ξέρω αν θα έχουμε...»

Υπενθυμίζεται πως οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Γερμανίας έχουν ενημερώσει ότι ο διάδοχος του Νίκο Κόβατς θ' ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.