Στον «αέρα» ο ημιτελικός Μπεσίκτας - Φενέρ

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό από την ομοσπονδία της Τουρκίας πως ο ημιτελικός μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας θα συνεχιστεί κανονικά από το λεπτό που διεκόπη στις 03/05 χωρίς θεατές. Με ανακοίνωση της η Μπεσίκτας τονίζει πως δεν πρόκειται να κατέβει και να παίξει τον αγώνα.

Στον «αέρα» ο ημιτελικός Μπεσίκτας - Φενέρ

Από τους πιο επεισοδιακούς ημιτελικούς το ζευγάρι Φενέρ-Μπεσίκτας. Ο πρώτος αγώνας στην Vodafone Arena έληξε 2-2 και στην δεύτερη αναμέτρηση, ο προπονητής της Μπεσίκτας δέχθηκε καρέκλα στο κεφάλι στο 57'. Ο Σενιόλ Γκιουνές έκανε 5 ράμματα στο κεφάλι από το χτύπημα που δέχθηκε και όπως ήταν αναμενόμενο ο αγώνας διεκόπη. Η Μπεσίκτας μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας πήρε θέση και απάντησε:

"Παρόλο που εκατομμύρια ανθρώπων είδαν ότι η Μπεσίκτας ήταν το μόνο θύμα σε αυτόν τον ημιτελικό, η ομοσπονδία αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα. Ως σύλλογος που τηρούμε το fair-play συνεχώς, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στο παιχνίδι που ορίστηκε για τις 3 Μαΐου. Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η πιο αξιοπρεπής στάση που θα κάνει τη φωνή των μεγάλων υποστηρικτών της Μπεσίκτας να ακουστεί δυνατά. Για 115 χρόνια κερδίζαμε ή χάναμε μέσα στο γήπεδο. Αρνούμαστε όμως να χάσουμε ένα ματς με πολιτικό παρασκήνιο. Αναμένουμε από τους οπαδούς μας να μην επιτρέψουν να συνεχιστεί η ένταση και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα τρίτο σερί πρωτάθλημα".

Στην περίπτωση που η Μπεσίκτας κάνει πράξη τα λόγια της, θα δεχθεί τις παρακάτω κυρώσεις:

α) Χάνει το ματς με 3-0 στα χαρτιά και μένει εκτός διοργάνωσης.

β) Δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη σεζόν στην διοργάνωση του Κυπέλλου.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας