Κύπελλο Γερμανίας: Η Μπάγερν 2-1 τη Μπόχουμ στο 89΄ (vid)

Κινδύνεψε με αποκλεισμό από το Κύπελλο Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου, που νίκησε στην εκπνοή τη Μπόχουμ με 2-1.

Κύπελλο Γερμανίας: Η Μπάγερν 2-1 τη Μπόχουμ στο 89΄ (vid)

Τα… χρειάστηκε η Μπάγερν Μονάχου σε ματς για το Κύπελλο Γερμανίας. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Μπόχουμ για το δεύτερο γύρο του θεσμού.

Η Μπάγερν είχε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα της, αλλά σε ακόμα ένα παιχνίδι επιβεβαίωσε πως δεν βρίσκεται και στο καλύτερο φεγγάρι της. Η Μπόχουμ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ντέιβις στο 35’ σε μία φάση που θύμισε εκείνο το γύρισμα του Τσιμίκα στο Καραϊσκάκη που παραλίγο να γίνει αυτογκόλ υπέρ του Ολυμπιακού.

Η Μπόχουμ όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε μία ιστορική πρόκριση επί της μεγάλη της αντιπάλου, αλλά ο Νίκο Κόβατς αναγκάστηκε να ρίξει και τα βαριά χαρτιά του στο παιχνίδι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έβαλε στο ματς τον Λεβαντόφσκι και στη συνέχεια πέρασε τους Μίλερ, Κουτίνιο.

Οι Βαυαροί αύξησαν την πίεση τους προς την εστία της Μπόχουμ και στο 83’ ο Γκνάμπρι έκανε το 1-1, ενώ στο 89’ ο Μίλερ λύτρωσε την ομάδα του κάνοντας το 1-2. Στο μεταξύ η Μπόχουμ στο 88’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κότσαπ.

Η σύνθεση της Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Ντέιβις, Τιάγκο, Τολισό (65’ Μίλερ), Γκορέτσκα (57’ Κουτίνιο), Πέρισιτς (46’ Λεβαντόφσκι), Κομάν, Γκνάμπρι.

Δείτε το εντυπωσιακό αυτογκόλ του Ντέιβις

Τα αποτελέσματα στα άλλα ματς του 2ου γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας

Μπίλεφελντ - Σάλκε 0-3
Λεβερκούζεν - Πάντερμπορν 1-0
Ντάρμσταντ - Καρλσρούη 0-1
Αμβούργο - Στουτγκάρδη 1-2
Σααρμπρίκεν - Κολωνία 3-2
Φράιμπουργκ - Ουνιόν 1-3
Ντούισμπουργκ - Χοφενχάιμ 0-2