Οπαδοί Σέλτικ προς εγγονή Μουσολίνι: «Alessandra, vaffanculo!» (pics)

Η Αλεσάντρα Μουσολίνι υποστήριξε ότι οι φανατικοί της Σέλτικ πρέπει να διωχθούν ποινικά για τα υβριστικά τους πανό κατά της φασιστικής μερίδας οπαδών της Λάτσιο, κι αυτοί της απάντησαν με... ιδιαίτερο τρόπο.

Οπαδοί Σέλτικ προς εγγονή Μουσολίνι: «Alessandra, vaffanculo!» (pics)

Οι φίλοι της Σέλτικ είναι πάντοτε απέναντι σε κάθε μορφή φασισμού και το αποδεικνύουν επανειλημμένα, με συνθήματα και πανό στο γήπεδο.

Το έκαναν ξανά και στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας τους με τη Λάτσιο για το Europa League, αναρτώντας πανό που έδειχναν τον Μουσολίνι κρεμασμένο ανάποδα και ένα δεύτερο που καλούσε τους φασίστες οπαδούς της Λάτσιο -τους οποίους η διοίκηση της ιταλικής ομάδας διατείνεται πως δεν θέλει- να ακολουθήσουν τον ηγέτη τους.

Τα εν λόγω πανό ενόχλησαν την εγγονή του Μουσολίνι, Αλεσάντρα, η οποία είναι μέλος του ακροδεξιού κόμματος της Ιταλίας «Forza Italia» και με δηλώσεις της υποστήριξε πως οι οπαδοί της Σέλτικ θα πρέπει να διωχθούν ποινικά «για προτροπή σε πράξεις βίας».

Όπως ήταν φυσικό, οι φίλοι της Σέλτικ δεν άφησαν αναπάντητη τη δήλωση της Αλεσάντρα Μουσολίνι, απαντώντας στη γλώσσα της, τα ιταλικά, μέσω ενός πανό που ανάρτησαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα πρωταθλήματος με την Αμπερντίν. Δε νομίζουμε ότι χρειάζεται μετάφραση...