Γιόβιτς: Δεν βρίσκει δίχτυα, προβληματισμός στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Λούκα Γιόβιτς δεν έχει σκοράρει από το καλοκαίρι, ενώ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ακόμα καταφέρει να βρει δίχτυα.

Γιόβιτς: Δεν βρίσκει δίχτυα, προβληματισμός στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλλε 60 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να κάνει δικό της τον Λούκα Γιόβιτς, ένα από τα κορυφαία επιθετικά ταλέντα στην Ευρώπη. Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες για τον 21χρονο άσο με το που φόρεσε την φανέλα της «βασίλισσας». Μάλιστα, το καλοκαίρι τα ισπανικά ΜΜΕ τόνιζαν πως επρόκειτο για τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δυστυχώς, για τον ίδιο αλλά και τους Μαδριλένους η πορεία του δεν ήταν η αναμενόμενη. Μέχρι στιγμής, ο Σέρβος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει με τη Ρεάλ σε επίσημη διοργάνωση, με εξαίρεση ένα γκολ κόντρα στην Οσασούνα που όμως ακυρώθηκε με τη χρήση VAR.

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για δανεισμό του Γιόβιτς

Πέρα από αυτό, η συνεισφορά του στην Ρεάλ είναι μηδαμινή, κάτι που προβληματίζει τους «μερένχες» αλλά και τον ισπανικό Τύπο. Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι θυμήθηκαν ότι το τελευταίο γκολ του Γιόβιτς σε επίπεδο συλλόγων ήταν στην 2 Μαΐου στα ημιτελικά του Europa League κόντρα στην Τσέλσι, όταν ο παίκτης αγωνιζόταν στην Άιντραχτ.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, τα πράγματα είναι ελάχιστα καλύτερα για τον Γιόβιτς, αφού ο Σέρβος έχει να βρει δίχτυα από τις 10 Ιουνίου, όταν σκόραρε στο ματς στο ματς Σερβίας και Λιθουανίας.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης πάντως δεν έχει καταφέρει να προσφέρει ακόμα το παραμικρό. Παρά τις 7 συμμετοχές του (τις 2 ως βασικός) με τους «μερένχες», ο νεαρός άσος δεν ακόμα σημειώσει γκολ ή ασίστ και η απόδοσή του έχει προβληματίσει πολύ τον Ζινεντίν Ζιντάν.