Επίσημο: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Γιόβιτς μέχρι το 2025!

Οι «μερένχες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού από την Άιντραχτ. Ο Σέρβος υπέγραψε στη Ρεάλ μέχρι το 2025!

Επίσημο: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Γιόβιτς μέχρι το 2025!

Με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Λούκα Γιόβιτς. Οι «μερένχες» είχαν έρθει σε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού, από τον Μάιο, έναντι του ποσού των 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Από αυτά, η Μπενφίκα θα εισπράξει από την Άιντραχτ ένα ποσό κοντά στα 11 εκατομμύρια ευρώ, με βάση τον σχετικό όρο που υπήρχε στη συμφωνία των δύο συλλόγων, όταν ο παίκτης άφησε τους «αετούς» για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον γερμανικό σύλλογο.

Από την πλευρά του ο 21χρονος άσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους μαδριλένους για τα επόμενα 5 χρόνια και θα αμείβεται με το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα της Φρανκφούρτης, ο Λούκα Γιόβιτς πέτυχε συνολικά 36 γκολ σε 74 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Την εφετινή σεζόν σκόραρε 17 φορές σε 31 ματς του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ σημείωσε άλλα 10 τέρματα στο Europa League, όπου η πορεία της Άιντραχτ ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά με τον αποκλεισμό από την Τσέλσι.

Πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης στρέφεται στον Αζάρ...