Ρεάλ Μαδρίτης: Πάει για ανταλλαγή Χάμες Ροντρίγκες - Καντέ!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σκέφτεται να εκπληρώσει μια από τις πολυπόθητες μεταγραφές του από τον προσεχή Ιανουάριο με το «θύμα» στην συγκεκριμένη περίπτωση να είναι ο Κολομβιανός μέσος, Χάμες Ροντρίγκες.

Ρεάλ Μαδρίτης: Πάει για ανταλλαγή Χάμες Ροντρίγκες - Καντέ!

Ο Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται πως έχει βρει τον εαυτό του την φετινή σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς κάθε φορά που παίρνει χρόνο από τον προπονητή του αποδεικνύει περίτρανα το πόσο ποιοτικός μέσος είναι.

Παρόλα αυτά, ο Ζιντάν δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη στους Μόντριτς και Κρος, με τον Κασεμίρο να ακολουθεί, αφήνοντας έτσι τον Κολομβιανό σε 2η μοίρα. Επομένως, όπως αναφέρουν και ισπανικά ΜΜΕ, οι Μαδριλένοι είναι ανοικτοί σε προτάσεις που αφορούν το πρόσωπο του Χάμες.

Μια από τις ομάδες που τον παρακολουθεί εδώ και αρκετό διάστημα ενώ του έχει παραχωρήσει και πρόταση στο παρελθόν είναι η κάτοχος του περσινού Europa League, Τσέλσι.

Ο Ζιντάν λοιπόν, όπως τονίζει η ισπανική «eldesmarque», θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας, κερδίζοντας και αυτός κάτι από την συναλλαγή τους.

Συγκεκριμένα, θέλει να εκπληρώσει έναν από τους μεγαλύτερους πόθους του, δηλαδή να φέρει τον Ενγκολό Καντέ στην «Βασίλισσα».

Οι άνθρωποι της ομάδας του Λονδίνου, έπειτα και από την φυγή του Εντέν Αζάρ, έχουν ανεβάσει την τιμή του Γάλλου μέσου κοντά στα 160 εκατ. ευρώ, με τους «γκαλάκτικος» να ετοιμάζουν μια πρόταση η οποία θα μειώσει την αξία του Καντέ και θα περιλαμβάνει τον Χάμες Ρόντριγκες αλλά και 65 εκατ. ευρώ!

Η Τσέλσι όμως κοιτάει να κερδίσει εκείνη πιο πολλά από αυτή την συναλλαγή και ίσως ανεβάσει το κασέ του πρώην παίκτη της Λέστερ στα 80 εκατ. ευρώ τα οποία θα πάνε πακέτο με τον 28χρονο Κολομβιανό, με τον πρόεδρο των Λονδρέζων, Ρομάν Αμπράμοβιτς, να αναμένεται να πει την τελευταία λέξη.