«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι απίστευτα γενναιόδωρος. Τυχεροί που τον έχουμε»

H Σαμ Γκόρντον, οικονομική διευθύντρια της Νότιγχαμ, μιλά για τη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στη τήρηση του Financial Fair Play. 

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι απίστευτα γενναιόδωρος. Τυχεροί που τον έχουμε»

H Σαμ Γκόρντον, οικονομική διευθύντρια της Νότιγχαμ, μίλησε σε τοπική εφημερίδα του Νότιγχαμ για τη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στη τήρηση του Financial Fair Play.

«Επειδή το FFP λειτουργεί σε τριετή βάση, πρέπει να το διαχειριζόμαστε ανά πάσα στιγμή. Σε κάθε τριετία πρέπει, αν έχουμε ένα χρόνο ζημιών, να είμαστε λίγο πιο λογικοί τους επόμενους χρόνους» είπε.

Και συνέχισε: «Σίγουρα δεν υπάρχει κίνδυνος να παραβιάσουμε το FFP - είναι κάτι που τo διαχειριζόμαστε πολύ προσεκτικά. Eίμαστε πολύ τυχεροί, ο κ. Μαρινάκης είναι εδώ και χρηματοδοτεί το σύλλογο και είναι πρόθυμος να επενδύσει, επειδή είναι απίστευτα φιλόδοξος».

Στον ισολογισμό που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο και καλύπτει την περίοδο από τον Απρίλιο του 2017 έως τον Μάιο του 2018, η Νότιγχαμ παρουσίασε συνολική ζημιά άνω των 5 εκατομμυρίων λιρών. Είναι, ωστόσο, ένα νούμερο που δεν λέει ολόκληρη την ιστορία, καθώς ο κύκλος εργασιών του κλαμπ αυξήθηκε κατά 9%, σε 22,7 εκ. λίρες.

H Σαμ Γκόρντον τόνισε ακόμη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Είναι απίστευτα γενναιόδωρος και είμαστε απίστευτα τυχεροί, αλλά θα προτιμούσα να μεγαλώσουμε έσοδα μας και να μην σπαταλάμε χρήματα.