Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προφορική συμφωνία με Μάντζουκιτς!

Όπως αναφέρουν τόσο αγγλικά όσο και ιταλικά δημοσιεύματα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Μάριο Μάντζουκιτς για την επικείμενη μεταγραφή του τον προσεχή Ιανουάριο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προφορική συμφωνία με Μάντζουκιτς!

Σύμφωνα λοιπόν με την αγγλική «Mirror» και την ιταλική «Tuttosport», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλησε να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του Μάριο Μάντζουκιτς προβαίνοντας σε μια προφορικής συμφωνία, η οποία θα ολοκληρωθεί την επερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως ο Κροάτης επιθετικός βρέθηκε πολύ κοντά στους «κόκκινους διαβόλους» το καλοκαίρι, αλλά τελικά παρέμεινε στο Τορίνο για χάρη της Γιουβέντους, καθώς την φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σε κανέναν επίσημο αγώνα ενώ παράλληλα έμεινε και εκτός της λίστας του Champions League των πρωταθλητών Ιταλίας!

Όπως λοιπόν αναφέρουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο 33χρονος διεθνής απέρριψε την πρόταση της ομάδας του Κατάρ, Αλ-Ραϊάν, ύψους 7 εκατ. λιρών, ώστε να παραμείνει στην Ευρώπη στρέφοντας έτσι την προσοχή του στην Premier League και στο «Ολντ Τράφορντ» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και την 1η Ιανουαρίου!

Ο πολύπειρος επιθετικός, έχει σκοράρει 44 γκολ σε 162 παιχνίδια για την «Γηραιά Κυρία» από τότε που μετακόμισε στην Ιταλία από την Ισπανία (Ατλέτικο) το 2015, ενώ στο βιογραφικό του έχει και ένα Champions League το οποίο κατέκτησε με την Μπάγερν Μονάχου το 2013.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για Μάντζουκιτς και Κάλουμ Γουίλσον!

Εκπλήξεις στη λίστα της Γιουβέντους