Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για Μάντζουκιτς και Κάλουμ Γουίλσον!

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να μπει πολύ δυνατά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και αυτό αποδεικνύει και το αγγλικό Sky Sports.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για Μάντζουκιτς και Κάλουμ Γουίλσον!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοήτευσε για μια ακόμα φορά, καθώς αυτή την φορά στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, έφερε λευκή ισοπαλία (0-0) με την Αλκμάαρ. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν κατάφερε να κάνει ούτε μια τελική στην εστία (ύστερα από 25 παιχνίδια!).

Οι «κόκκινοι διάβολοι», εκπληρώνουν το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους, σε όλους τις διοργανώσεις, καθώς στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχουν κάνει ούτε μια νίκη, ξυπνώντας άσχημες μνήμες από τον Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο του μακρινού 1989!

Σόλσκιερ: «Θέλουμε να αποκτήσουμε έναν επιθετικό»

Βασιζόμενος σε αυτά τα ανησυχητικά αποτελέσματα, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, πως η ομάδα του θα κινηθεί πολύ δυνατά, στην ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα «λύσει» τα χέρια του προπονητή του και φυσικά θα κάνει το «restart» για την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ.

Όπως λοιπόν αναφέρουν δημοσιεύματα του Sky Sports, η Γιουνάιτεντ, έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τον 33χρονο επιθετικό της Γιουβέντους, Μάριο Μάντζουκιτς, όσο και για τον 27χρονο Άγγλο επιθετικό της Μπόρνμουθ, Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τα «κεράσια».