Μέσι: «Σκέφτηκα να φύγω από την Μπαρτσελόνα το 2013»

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ένα λόγο, ο οποίος τον έκανε να σκεφτεί πολύ σοβαρά την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα το 2013.

Μέσι: «Σκέφτηκα να φύγω από την Μπαρτσελόνα το 2013»

Ο Λιονέλ Μέσι μιλώντας στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», αποκάλυψε ένα λόγο ο οποίος παραλίγο να τον κάνει να εγκαταλείψει τόσο την Μπαρτσελόνα όσο και την χώρα.

Μέσι: «Φοβήθηκα ότι ο Νεϊμάρ θα πήγαινε στη Ρεάλ»

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος σούπερσταρ, τόνισε πως ένιωθε πολύ άσχημα από το πως του συμπεριφέρθηκε η Ισπανία την περίοδο 2013-14 όταν εκείνος και ο πατέρας του είχαν κατηγορηθεί και καταδικαστεί για φορολογικές παραβάσεις.

«Ειλικρινά, εκείνη την περίοδο, σκέφτηκα να φύγω» είπε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν έφταιγε η Μπαρτσελόνα, απλά επειδή ήθελα να φύγω από την Ισπανία, δεν ήθελα να μένω πια εκεί. Πάντα είχα ανοικτή την πόρτα σε προτάσεις πολλών ομάδων αλλά ποτέ δεν είχα κάποια επίσημη πρόταση, επειδή όλοι ήξεραν πως ήθελα να μείνω εδώ. Αυτή όμως η κατάσταση τότε απομάκρυνε τα αισθήματα μου για την Μπάρτσα.»

Θυμίζουμε πως ο Μέσι είχε εγγραφεί στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, Μασία, σε ηλικία 13 ετών και έκανα το ντεμπούτο του με την φανέλα της πρώτης ομάδας στην ηλικία των 16.

Ο Μέσι... μόλις 39 γκολ πίσω από τον μύθο Πελέ!

Πλέον έχει καταφέρει να είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της καταλανικής ομάδας, με 604 γκολ, ενώ είναι δεύτερος στην λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές με την φανέλα της Μπάρτσα πίσω μόνο από τον πρώην συμπαίκτη του και νυν παλαίμαχο και προπονητή, Τσάβι.

Όσον αφορά την τωρινή του κατάσταση, ο «Λίο» ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ως προς την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ πρόσθεσε: «Η ιδέα μου είναι να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Πάντα σκεφτόμουν αυτό τον τρόπο και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πιστεύω είναι ολοφάνερο πως θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Μπάρτσα. Ειδικά για αυτά που νιώθω για τον σύλλογο αλλά και για την οικογένεια μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι στην Μπαρτσελόνα».

Brexit: Κίνδυνος απαγόρευσης εισόδου σε Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στη Βρετανία