Μέσι: «Φοβήθηκα ότι ο Νεϊμάρ θα πήγαινε στη Ρεάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε την δική του διάσταση στην υπόθεση του Νεϊμάρ.

Μέσι: «Φοβήθηκα ότι ο Νεϊμάρ θα πήγαινε στη Ρεάλ»

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η υπόθεση του Νεϊμάρ απασχόλησε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να διεκδικούν την απόκτησή του.

Ο Βραζιλιάνος έκανε ό,τι μπορούσε για να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο τελικά παρέμεινε στη γαλλική ομάδα για ακόμα μία σεζόν.

Για την υπόθεση του 27χρονου σούπερ σταρ μίλησε ο Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις του στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC 1", δίνοντας τη δική του διάσταση στο θέμα:

«Φοβήθηκα πως ο Νεϊμάρ θα πήγαινε στην Ρεάλ εάν δεν ερχόταν σε εμάς. Πραγματικά πίστεψα πως θα μπορούσε να πάει στην Μαδρίτη ειδικά σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο, επειδή ήθελε πολύ να φύγει. Το είχε πει άλλωστε, χρειαζόταν μία αλλαγή στην καριέρα του, ήθελε να φύγει από την Παρί και πίστεψα πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει».

Στη συνέχεια ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε στον Ουσμάν Ντεμπελέ και η παρεξήγηση που υποστηρίζει ότι έγινε με το διαιτητή στο ματς με την Σεβίλλη:

«Είναι πολύ δύσκολο για τον Ντεμπελέ να πει όλη αυτήν την πρόταση (σ.σ. 'είσαι πολύ κακός διαιτητής'), γιατί είναι αδιανόητο για αυτόν να βάλει σε σειρά μία πρόταση και να μιλήσει καλά και καθαρά τα ισπανικά. Αυτό προσπαθούσα να πω στον διαιτητή και πραγματικά έμεινα έκπληκτος που κατάφερε να καταλάβει τι είπε ο Ντεμπελέ από την στιγμή που δεν μιλάει σχεδόν καθόλου την γλώσσα».