Ίντερ - Γιουβέντους: Ρεκόρ εισπράξεων στη Serie A για τον μεγάλο αγώνα!

Ένα μεγάλο εισπρακτικό ρεκόρ καταρρίφθηκε στο Κυριακάτικο ντέρμπι (6/10) της Ίντερ με τη Γιουβέντους  για την Serie A. Διαβάστε αναλυτικά τα έσοδα των «νερατζούρι» από το μεγάλο ντέρμπι.

Ίντερ - Γιουβέντους: Ρεκόρ εισπράξεων στη Serie A για τον μεγάλο αγώνα!

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των Ίντερ και Γιουβέντους στο Μιλάνο καθήλωσε όπως ήταν αναμενόμενο το ιταλικό κοινό που το παρακολούθησε αλλά τα εισπρακτικά νούμερα των «νερατζούρι» για την προσέλευση των φιλάθλων ξεπέρασαν κάθε όριο κάνοντας ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα στο στάδιο Σαν Σίρο βρέθηκαν 75.923 άτομα για να δουν το Κυριακάτικο (6/10) παιχνίδι όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες των «νερατζούρι». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί ένα τεράστιο εισπρακτικό ρεκόρ στη Serie A αφού το ποσό από τα έσοδα λόγω της τόσο μεγάλης προσέλευσης των θεατών έφτασε τα 6.620.976 ευρώ!

Όπως ανέφερε μάλιστα η ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset: «Πάνω από 100 εθνικότητες εκπροσωπήθηκαν στις εξέδρες καθώς το 20% των εισιτηρίων αγοράστηκαν από ανθρώπους που δεν ήταν κάτοικοι Ιταλίας, ενώ το ματς μεταδόθηκε σε πάνω από 200 χώρες».

Ίντερ - Γιουβέντους 1-2: Της έκοψε τον... βήχα (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Στο τέλος πάντως αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φίλοι της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι αφού η Γιουβέντους επικράτησε της Ίντερ με σκορ 2-1.