Σόλσκιερ: «Θέλουμε να αποκτήσουμε έναν επιθετικό»

Ο Νορβηγός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε σχετικά με τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα του την επόμενη μεταγραφική περίοδο, ενώ στάθηκε και στην περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου.

Σόλσκιερ: «Θέλουμε να αποκτήσουμε έναν επιθετικό»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σκοπεύει να κινηθεί δυνατά σε αυτό το «παζάρι».

Σύμφωνα λοιπόν με τον Νορβηγό τεχνικό, πρωταρχικός στόχος είναι η απόκτηση ενός έμπειρου και δημιουργικού επιθετικού, ο οποίος θα λύσει τα χέρια στον προπονητή του και θα σταματήσει την γκρίνια και την δυσαρέσκεια που υπάρχει στις τάξεις των φίλων των «κόκκινων διαβόλων».

Τέλος, στάθηκε και στην περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αποχώρησε «κακήν κακώς» από το Μάντσεστερ, με την Ίντερ να είναι η εκλεκτή ομάδα που τελικά απέκτησε τον θυριώδη Βέλγο επιθετικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Αφήσαμε τον Σάντσες και τον Λουκάκου να φύγουν, δεν χρειάζεται να είναι κανείς διαστημικός επιστήμονας για να καταλάβει ότι την επόμενη φορά που θα αποκτήσουμε κάποιον, θα είναι ένας επιθετικός. Ψάχνουμε για δημιουργία και για γκολ. Αν είχαμε βρει τον σωστό, θα τον είχαμε αποκτήσει. Ήταν η ώρα για τον Λουκάκου να φύγει. Το γνωρίζει αυτό. Δεν ήθελε να είναι εδώ. Άρα ποιο το νόημα να μείνει;».