Μπαρτσελόνα: Σκέψεις για Γκαγιάρδο αντί Βαλβέρδε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή η Μπαρτσελόνα που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε καλοβλέπει την περίπτωση του τεχνικού της Ρίβερ Πλέιτ Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Μπαρτσελόνα: Σκέψεις για Γκαγιάρδο αντί Βαλβέρδε

Η Μπαρτσελόνα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο τελευταία με τις φήμες για απομάκρυνση από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» του Ερνέστο Βαλβέρδε να πληθαίνουν.

Τις τελευταίες ώρες αργεντίνικα Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι Ισπανοί είναι εντυπωσιασμένοι με τον τεχνικό της Ρίβερ Πλέιτ Μαρσέλο Γκαγιάρδο και θα ήθελαν να είναι ο αντικαταστάτης του πρώην τεχνικού των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα με την πρόσληψη Γκαγιάρδο στο τιμόνι της ομάδας σύμφωνος πάντα με τα όσα προκύπτουν από τα δημοσιεύματα είναι και ο συμπατριώτης του Λιονέλ Μέσι.

Ο Γκαγιάρδο που δεν έχει φύγει ποτέ από την πατρίδα του για να κοουτσάρει ομάδα εκτός Λατινικής Αμερικής βρίσκεται στον πάγκο της Ρίβερ από το 2014 και έχει να επιδείξει αρκετούς τίτλους μαζί της.

Ο 43χρονος τεχνικός σίγουρα δε θα 'λέγε όχι σε μια πρόταση των «μπλαουγκράνα» και μένει να δούμε τώρα τι «μέλλει γενέσθαι» με τον «Τσιγκούρι».