Χάρι Κέιν: «Όταν κερδίζεις 2-0 και ισοφαρίζεσαι, είναι τρομερό αποτέλεσμα»

Δείτε αναλυτικά τις... αρχηγικές δηλώσεις του αρχηγού της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, σχετικές με τον μέλλον της ομάδας αλλά και την απογοητευτική περίοδο που διανύουν τα «σπιρούνια».

 Χάρι Κέιν: «Όταν κερδίζεις 2-0 και ισοφαρίζεσαι, είναι τρομερό αποτέλεσμα»

Η απειρία δεν μπορεί πλέον να αποτελεί δικαιολογία για τους παίκτες της Τότεναμ, οι οποίοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να ξεπεράσουν την απογοητευτική αρχή της σεζόν, όπως δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός των «σπιρουνιών», Χάρι Κέιν.

Η Τότεναμ, μια εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, αποκλείστηκε στο League Cup, μετά από μία ήττα στα πέναλτι (4-3), από την Κόλτσεστερ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας στην Αγγλία!

Ακολούθησε την ήττα (2-1) στο Λέστερ για την Premier League το Σάββατο (21/9), αφήνοντας την Τότεναμ με δύο νίκες σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και φυσικά είχε προηγηθεί η ισοπαλία (2-2) με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

«Δεν είμαστε πια άπειροι, δεν είμαστε πια νέοι, οι δικαιολογίες δεν είναι για εμάς πλέον, πρέπει εμείς οι παίκτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», δήλωσε ο Κέιν στο Sky Sports πριν από την αναμέτρηση με την Σαουθάμπτον το ερχόμενο Σάββατο (28/9).

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Θα έλεγα ότι είναι απογοητευτικό, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να κρύβεται πίσω από αυτό. Να κερδίσουμε μόνο δύο παιχνίδια... Δεν είναι αυτά τα στάνταρ που έχουμε θέσει τα προηγούμενα χρόνια. Δεν καταφέραμε αυτή τη σεζόν να βρούμε έναν τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια».

Οι Spurs βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, αλλά ο Κέιν αρνήθηκε να βγάλει την ομάδα του Λονδίνου από την κούρσα για τον τίτλο του πρωταθλήματος. «Εάν αυτό ήταν τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, οι άνθρωποι θα έλεγαν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το κερδίσουμε... Δεν είναι η ιδανική εκκίνηση, αλλά έχουν συμβεί πράγματα πιο παράξενα».

Τέλος, πρόσθεσε: «Προφανώς οι δύο ισοπαλίες με Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ δεν είναι τρομερά αποτελέσματα, αλλά όταν είσαι 2-0 μπροστά στο σκορ και τελικά δέχεσαι την ισοφάριση από την Άρσεναλ, αυτό είναι ένα τρομερό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά για να αντιστρέψουμε την κατάσταση, ξεκινώντας με το παιχνίδι το Σάββατο».