Λέστερ - Τότεναμ 2-1: Η ολική επαναφορά των «αλεπούδων»! (highlights)


Η Τότεναμ προηγήθηκε και στο Λέστερ (0-1), αλλά οι τοπικές «αλεπούδες», της γύρισαν το ματς, κερδίζοντας την 2-1 με γκολ στο 85'

Λέστερ - Τότεναμ 2-1: Η ολική επαναφορά των «αλεπούδων»! (highlights)

Μετά το «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου προηγήθηκε με 2-0 αλλά ισοφαρίστηκε, από τους Πειραιώτες, 2-2, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, η Τότεναμ έχασε για την 6η αγωνιστική της Premier League, στο Λέστερ, από την τοπική ομάδα, με 2-1 παρότι προηγήθηκε 1-0 με παλικαρίσιο γκολ του Χάρι Κέιν (29').

Οι «αλεπούδες» αντεπιτέθηκαν στην επανάληψη και γύρισαν το ματς με τους Ρικάρντο Περέιρα (69') και Μάντισον πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90.

Μάλιστα το νικητήριο γκολ (υπέροχο συρτό σουτ εκτός περιοχής) ήταν το παρθενικό για τον σκόρερ την φετινή σεζόν κι έφερετην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πάνω από εκείνη του Μαουρίσιο Ποτσετίνο η οποία εκπαραθυρώθηκε από την πρώτη 4αδα.

Η Τότεναμ, που είχε ισοφαριστεί από την Άρσεναλ σε 2-2 παρότι είχε προηγηθεί 2-0, στο Λονδρέζικο ντέρμπι, με το «σενάριο» να επαναλαμβάνεται στο Ν. Φάληρο, προηγήθηκε για 3ο εκτός έδρας ματς, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά ηττήθηκε.
Για 2η φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ τα ματς δίχως επιτυχία εκτός έδρας έφτασαν τα εννιά.

Όσο για την Λέστερ, που προερχόταν από ήττα στο «Ολντ Τράφορντ», κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από 3 σερί ήττες κόντρα την Τότεναμ, κατάφερε να την ξανανικήσει.

Δεύτερα πριν το γκολ της ισοφάρισης τα «σπιρούνια» είδαν να τους ακυρώνεται γκολ του Οριέ για οφσάιντ στα ...μιλιμέτρ του Σον

Με έξι διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με τον Ολυμπιακό

Ο Χάρι Κέιν, μετά το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, είχε δηλώσει ότι ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του έμαθαν από τα λάθη τους, αλλά το αποτέλεσμα στο Λέστερ δεν τον δικαίωσε, παρότι ο Ποτσετίνο προχώρησε σε 6 αλλαγές, σε σχέση με το ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Οριέ και Ρόουζ που δεν ταξίδεψαν στην Ελλάδα ήταν βασικοί, όπως κι οι Λαμέλα, Σισοκό και Σον, που αγωνίστηκαν, ως αλλαγές, κόντρα στον μοναδικό εκπρόσωπο της χώρας μας στα φετινά ευρωπαϊκά κύπελλα.

Το έκτο διαφορετικό πρόσωπο ήταν ο Γκατζανίγκα, κάτω από τα γκολπόστ, αφού ο Ούγκο Γιορίς ήταν παρών στον τοκετό της γυναίκας του.

Διαιτητής: Τιέρνεϊ. Θεατές: 32.129.
ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Ρικάρντο Περέιρα, Ίβανς, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Εντιντί, Πέρεθ (67’ Πρετ), Τίλεμανς (87’ Τσουντουρί), Μάντισον, Μπαρνς (82’ Γκρέι), Βάρντι.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γκατζανίγκα, Οριέ, Αλντεβάιρελντ, Φερτόνχεν, Ρόουζ, Γουίνγκς, Σισοκό (67’ Γουανιάμα), Εντομπέλε (86’ Λούκας Μόουρα), Λαμέλα (79’ Έρικσεν), Σον, Κέιν.