Σκόουλς: «Δεν έχει σέντερ φορ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, σχολίασε την επίθεση των «κόκκινων διαβόλων» και στάθηκε στην αδυναμία των Ράσφορντ και Μαρσιάλ να καλύψουν την συγκεκριμένη θέση.

Σκόουλς: «Δεν έχει σέντερ φορ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Την άποψή του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να φροντίσει να αντικαταστήσει τον Ρομέλου Λουκάκου με έναν άλλο επιθετικό, προτού παραχωρήσει τον Βέλγο φορ στην Ίντερ, εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων», Πολ Σκόουλς.

Ο 44χρονος υπογράμμισε πως την εφετινή αγωνιστική περίοδο ο σύλλογος έχει μείνει δίχως σέντερ φορ, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην αδυναμία των Μάρκους Ράσφορντ και Άντονι Μαρσιάλ να καλύψουν την συγκεκριμένη θέση.

«Στην Γιουνάιτεντ γνώριζαν ότι πρόκειται να πουλήσουν τον Λουκάκου κάποια στιγμή. Το να μην έχουν φροντίσει να βρουν έναν άλλο σέντερ φορ για βασικό, φαντάζει λάθος σε μένα», υπογράμμισε αρχικά ο «θρύλος» της Γιουνάιτεντ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω αν έψαξαν, ή αν απλώς χρονοτρίβησαν. Ξεκινάς μία σεζόν χωρίς σέντερ φορ, ενώ είσαι ένα κλαμπ γνωστό για το επιθετικό του στυλ, που στις περιόδους της ακμής του είχες μέχρι και τέσσερις στράικερ και τώρα να έχεις σ’ αυτήν τη θέση τους Ράσφορντ και Μαρσιάλ, για τους οποίους δεν είσαι και σίγουρος… Είναι εξτρέμ; Είναι σέντερ φορ; Δεν γνωρίζουμε. Πάντως, είμαι σίγουρος ότι το θέμα θα διευθετηθεί».

Ειδικότερα, μάλιστα, για την περίπτωση του Μάρκους Ράσφορντ, ο Πολ Σκόουλς σημείωσε: «Είναι δύσκολο να καταλήξω για το ποια είναι η κατάλληλη θέση για τον Ράσφορντ. Σκέφτομαι ότι όταν ήταν νεαρός, ήταν σίγουρα κεντρικός επιθετικός. Πιστεύω ότι είχε την αίσθηση και την κίνηση που απαιτεί η θέση. Τον παρατηρώ τώρα και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει την κατάλληλη ψυχραιμία γι’ αυτήν τη θέση. Νομίζω ότι είναι καλύτερος στην αριστερή πλευρά. Τα καλύτερα του ματς τα έχει κάνει εκεί. Θεωρώ ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον Μαρσιάλ. Είναι ποδοσφαιριστές με παραπλήσια χαρακτηριστικά».